Acasă Politic Contract de finanţare pentru reabilitarea sistemului de termoficare al municipiului Bucureşti din...

Contract de finanţare pentru reabilitarea sistemului de termoficare al municipiului Bucureşti din fonduri europene

DISTRIBUIȚI

 157086 – 10112020 – Premierul Ludovic Orban a anunţat, marţi, proiecte comune între Primăria Capitalei şi Guvern în toate domeniile importante de activitate ale municipalităţii – mediu, mobilitate urbană, sănătate, energie termică.

Şeful Executivului a fost prezent la semnarea contractului de finanţare pentru reabilitarea sistemului de termoficare al municipiului Bucureşti din fonduri europene de către primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, şi ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş.Orban a precizat că acest contract de finanţare reprezintă doar începutul colaborării dintre cele două instituţii.

„Această colaborare va fi urmată de proiecte comune în toate domeniile importante de activitate ale Primăriei Capitalei, în domeniul mediului, în domeniul mobilităţii urbane, în domeniul sănătăţii, în domeniul energiei termice, vor urma proiecte extrem de importante în parteneriat dintre Primăria Capitalei şi Guvern”, a precizat prim-ministrul.

Potrivit acestuia, contractul semnat marţi reprezintă „un prim pas”, în condiţiile în care sistemul de termoficare din Bucureşti are nevoie de „investiţii majore” pentru a-i creşte randamentul. Sursa:agerpres.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.