Acasă Politic Mihai Chirica: PS​D ştia că vine pandemia. A preferat să se retragă...

Mihai Chirica: PS​D ştia că vine pandemia. A preferat să se retragă în opoziţie să incite populaţia la dezordine

DISTRIBUIȚI
foto:facebook

157264 – 23112020 –Primarul Iaşilor, Mihai Chirica, susţine că PSD s-a retras de la putere ”ştiind de pandemia care se apropia” şi nu a vrut să se compromită, pentru a sta în opoziţie ca să-i critice pe liberali şi să incite populaţia la dezordine.

Chirica, lider al filialei municipale PNL Iaşi, a spus, duminică, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al PNL, că Guvernul Orban şi-a asumat o grea sarcină, pentru că are de luptat pe de o parte cu Covid-19, iar pe de altă parte se bate şi cu ”Partidul Comunist Român, reinventat după 1990”. ”Guvernul Orban luptă cu Covid-19, dar şi cu PCR 19-90, ca s-o parafrazez pe doamna Dăncilă. Guvernul liberal luptă cu Partidul Comunist Român care s-a reinventat după 1990”, a afirmat primarul Mihai Chirica.

Edilul Iaşiului consideră că PSD a ştiut că vine pandemia şi că social-democraţii s-ar fi retras intenţionat în opoziţie. ”PSD a plecat de la putere când deţinea majoritatea în Parlament, ştiind de pandemia care se apropia. PSD n-a vrut să se compromită politic şi a preferat să se retragă în opoziţie, să critice şi să incite populaţia la dezordine, să contribuie la creşterea numărului de infectări, ceea ce s-a şi întâmplat de altfel”, a susţinut Chirica.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.