Acasă Cultura/Media SELECȚII DE TOAMNĂ

SELECȚII DE TOAMNĂ

Expoziție realizată de elevii Liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din București

DISTRIBUIȚI

  157079 – 10112020 – Muzeul Național al Țăranului Român prezintă începănd de astăzi, de la orele 17.00, la Sala Acvariu, vernisajul expoziției SELECȚII DE TOAMNĂ.

Expoziția este realizată de elevii Liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din București și prezintă o varietate de stări sufletești și ipostaze ale contextului contemporan filtrate prin prisma experiențelor personale. Ne sunt prezentate lucrări diverse atât ca tehnică, cât și ca abordare estetică și plastică. Tinerii artiști dezvăluie în lucrările lor preocupările generației actuale și propun un nou registru de teme în contextul artei contemporane. Expoziția încurajează spiritul critic, imaginația, și dovedește că viitoarea generație de artiști este încrezătoare și optimistă, iar arta mai are multe aspecte de dezvăluit.

Expoziția va putea fi vizitată la Sala Acvariu, până pe 29 noiembrie 2020, de marți până duminică, între orele 10.00 și 18.00. Lunea este închis.

Intrarea este liberă.

Măsuri sanitare și sugestii de vizitare a expoziției :

În Sala Acvariu este permisă prezența a maximum 20 de persoane simultan, iar la vernisaj, care va avea loc în curtea exterioară, se va permite prezența unui număr de maximum 100 de persoane, cu respectarea regulilor de distanțare.

Purtarea măștii este obligatoriu pentru personalul muzeului și pentru vizitatori.

Accesul în sală va fi permis după ce vizitatorii își vor dezinfecta mâinile la distribuitorul de gel hidroalcoolic.

În expoziție, vizitatorii sunt rugați să păstreze, între ei, distanța fizică de 2 m.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.