Acasă Anchete Turcul s-a predat

Turcul s-a predat

DISTRIBUIȚI

157319 – 25112020 – La 25 noiembrie a.c., IPJ Ilfov a fost informat de IPJ Brașov cu privire la faptul că, la aceeasi data, bărbatul bănuit de comiterea faptei de omor, din data de 23 noiembrie a.c., în orașul Voluntari,  s-a predat la această unitate de poliție.

În prezent Polițiștii Serviciul de Investigații Criminale Ilfov desfășoară activitățile procedurale în vederea preluări în custodie a bărbatului respectiv.

La 23 noiembrie a.c., la orele 14.14, polițiștii din Voluntari au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că, în parcarea unui depozit de legume și fructe, din oraș, se află un bărbat, care a fost înjunghiat. Victima, transportată imediat la un spital din Capitală, a murit.

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, în cauză fiind vorba despre un bărbat, cetățean turc, de 39 de ani.

Individul era căutat de poliție, cercetările fiind continuate în cadrul dosarului penal deschi, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.