Acasă Politic Ciprian Teleman a încasat dividende de la Accountess Profile SRL, controlată de soția...

Ciprian Teleman a încasat dividende de la Accountess Profile SRL, controlată de soția sa

DISTRIBUIȚI

Firma a fost mandatarul financiar al USR pentru alegerile locale

Teleman zice că nu e vorba de conflict de interese

157679 – 23122020 – Ciprian Teleman, propus ministru la Digitalizare, a încasat anul trecut dividende de la firma Accountess Profile SRL, controlată în proporție de 80% de soția sa, Mihaela Teleman. Această firmă a fost mandatarul financiar al Uniunii Salvați România (USR) pentru alegerile locale.

Cei doi soți Teleman au încasat anul trecut dividende în valoare de aproape 540.000 de lei de la această firmă. Contactat de HotNews.ro, Ciprian Teleman susține că nu ar fi niciun conflict de interese, deoarece el este membru PLUS, nu USR, iar anul trecut a ieșit din acționariatul acestei firme.

”Sunt membru PLUS, nu sunt membru USR. Din acest punct de vedere nu este niciun conflict. Mai mult, anul trecut, pentru a nu fi nicio urmă de îndoială am ieșit din actionariatul acestei firme. Este un contract commercial”, a declarat miercuri pentru HotNews.ro Ciprian Teleman, propus ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării.

”Fiecare campanie electorală trebuie supervizată de o anumită firmă în raport cu AEP și asigură conformitatea respectării legii finanțării campaniilor electorale. Firma în cauză strânge toate documentele și rapoartele financiare și le predă la AEP, se asigură că banii de campanie au fost cheltuiți cu respectarea legii. În urma acestui raport, dacă toate cheltuilele au fost conform legii, AEP decide să ramburseze cheltuielile de campanie ale respectivului partid”, a mai precizat Teleman.

Ciprian Teleman, președintele PLUS Ilfov, ales consilier județean, și-a început activitatea profesională fiind cercetător științific la Institutul Geologic al României, unde a lucrat opt ani, urmând apoi o carieră în domeniul consultanței de management și al antreprenoriatului. În ultimii 15 ani a lucrat cu peste 400 de companii antreprenoriale românești sau multinaționale pentru creșterea nivelului de performanță a echipelor și implementarea unor sisteme moderne de definire și măsurare a performanței. Foto: Facebook

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.