Acasă Politic Declarația comună pentru susţinerea Maiei Sandu, preşedintele Republicii Moldova

Declarația comună pentru susţinerea Maiei Sandu, preşedintele Republicii Moldova

DISTRIBUIȚI

 157688 – 24122020  – “Noi, Președinții României, Cehiei, Estoniei, Letoniei, Lituaniei, Poloniei și Slovaciei, o felicităm pe doamna Maia Sandu cu prilejul învestirii sale ca Președinte al Republicii Moldova.

Maia Sandu a primit un mandat ferm de la cetățenii Republicii Moldova, care așteaptă schimbări, o agendă de reforme mai ambițioasă, democrație și legături mai strânse cu Uniunea Europeană.

În acest sens, ne exprimăm sprijinul nostru deplin pentru Maia Sandu și eforturile sale de a consolida implementarea reformelor, pe baza valorilor democratice, libertăților fundamentale și a statului de drept. O susținem pe doamna Președinte Maia Sandu în demersurile sale de a dezvolta în Republica Moldova un sistem democratic funcțional, care să reflecte voința cetățenilor Republicii Moldova. De asemenea, suntem dispuși să împărtășim din experiența noastră privind reformele și procesul de integrare europeană, demers care ar putea contribui la prosperitatea și bunăstarea Republicii Moldova, pe calea sa către Uniunea Europeană.

Reiterăm sprijinul nostru ferm pentru independența, suveranitatea și integritatea teritorială a Republicii Moldova, precum și pentru calea europeană aleasă de cetățenii Republicii Moldova”, anuntă Administraţia Prezidenţială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.