Acasă Politic Kelemen Hunor: ”Vom găsi o echilibrare până la finalul negocierilor pe toate...

Kelemen Hunor: ”Vom găsi o echilibrare până la finalul negocierilor pe toate palierele”

DISTRIBUIȚI

157614 – 17122020 – Liderii PNL, USR-PLUS și UDMR au reluat negocierile pentru formarea noului guvern. Într-o declarație comună, ei au susținut că toate soluțiile sunt pe masă și că fiecare parte și-a exprimat flexibilitatea.

Ludovic Orban: ”Am stabilit să reluăm discuțiile pentru formarea unei majorități. Ce am stabilit e să reluăm discuțiile și vom comunica împreună rezultatul și evoluția discuțiilor pe măsură ce se ajunge la înțelegeri pe diferite teme. Toate variantele sunt pe masa”.

Dan Barna: ”În întâlnirea de azi fiecare parte și-a exprimat o anumită flexibilitate. Suntem dispuși să găsim o soluție care să ducă la o soluție stabilă. Azi de la ora 17.00 colegii încep să lucreze pe programul de guvernare. Mâine continuăm discuția pe partea politică. Fiecare partid și-a exprimat mandatul, suntem în faza negocierii”.

Kelemen Hunor: ”Singura soluție bună pentru România este această majoritate. Toate soluțiile rămân pe masă din punct de vedere politic. Vom găsi o echilibrare până la finalul negocierilor pe toate palierele. Sunt convins că până la sfârșitul anului să avem un guvern funcțional fiindcă intenția noastră e să avem o guvernare responsabilă, o guvernare eficientă, corectă și binele să primeze. Restul totul se poate discuta și se poate ajunge la o înțelegere”.

Este prima rundă de discuții după ce conducerea PNL a decis să susțină două variante de prim-ministru: Ludovic Orban și Florin Cîțu.

După ce a ajujs la sediul PNL, Ludovic Orban a spus că astăzi, la ora 17.:00, se vor relua negocierile pe programul de guvernare, iar mâine, de la 9.00, se va discuta în continuare pe împărțirea funcțiilor din viitorul guvern. Foto: G4Media.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.