Acasă Social Sanatate Au început reprogramările pentru persoanele din etapa a II-a a vaccinării

Au început reprogramările pentru persoanele din etapa a II-a a vaccinării

DISTRIBUIȚI

158123 – 28012021 – Persoanele din Etapa a II-a sunt reprogramate începând de azi și vor fi înștiințate prin SMS și e-mail despre noile date și intervale orare/ Vaccinul Moderna va fi administrat de la 1 februarie

Vaccinul Moderna va fi administrat în România începând cu 1 februarie, anunță Comitetul Național de Coordonare a Activităților de Vaccinare. Rapelul pentru vaccinul fabricat de această companie se face la 28 de zile.

De asemenea, reprogramarea persoanelor incluse în Etapa a II-a de vaccinare din categoria de domenii esențiale a început tot azi. Toate persoanele vor fi înștiințate prin SMS și e-mail unde vor fi specificate noile date și intervale orare pentru administrarea vaccinului.

De asemenea, prin e-mail vor primi o nouă recipisă care conține noile date de programare, existând, totodată, posibilitatea de vizualizare a recipisei în secțiunea „Programările mele”, direct în platformă.

Așadar, din 28 ianuarie a.c., se pune în aplicare procesul de reprogramare a persoanelor incluse în Etapa a II-a de vaccinare din categoria domenii esențiale. Astfel, o persoană programată inițial pentru administrarea primei doze la data de 28 ianuarie va fi reprogramată la data de 8 februarie cu rapel la data de 8 martie (28 zile).

Sunt 35.304 persoane care aveau programare inițială în perioada 28 ianuarie – 11 februarie și care vor fi reprogramate la un interval de 10 zile.

În ceea ce privește reprogramarea persoanelor din Etapa a II-a din categoria domenii esențiale, aceasta se face prin intermediul platformei informatice, în ordinea realizării programărilor inițiale, la centrele de vaccinare unde acestea erau programate inițial. CNCAV a formulat deja noile cerințe operaționale către Serviciul de Telecomunicații Speciale, astfel încât procesul de reprogramare să se desfășoare optim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.