Acasă Social Sanatate Declarații care se bat cap în cap în legătură cu situația de...

Declarații care se bat cap în cap în legătură cu situația de la ”Matei Balș”

DISTRIBUIȚI

 158155 – 29012021 – Declarații care se bat cap în cap în legătură cu situația de la ”Matei Balș”. Oficial, în saloane nu erau probleme cu căldura, însă există cel puțin două mărturii care susțin că era frig.

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, reprezentantul Termoenergetica și fostul manager al institutului, Adrian Streinu Cercel susțin că nu au existat probleme cu căldura la Matei Balș. Și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat, citându-l pe Streinu Cercel, că nu erau probleme cu căldura.

Și  primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a negat că la Balș ar fi exitat probleme cu căldura.

Fiica unei paciente care a dus aeroterma în salon, de la care se presupune că a izbucnit incendiul, susține însă că era frig în saloane. Mihaela Tanase, fiica unei paciente internate la Institutul Matei Balș chiar în clădirea care a ars în incendiul din această dimineață, a declarat pentru G4Media.ro că în urmă cu o săptămână a adus în salonul acesteia o aerotermă, cu acceptul reprezentanților spitalului. Și reprezentantul firmei care asigură mententanța instalațiilor electrice de la ”Matei Balș” susține că spitalul a avut probleme cu căldura toată iarna. ”Ideea e ca a fost frig. Din cauza temperaturii s-au încălzit cu așa ceva. Toata iarna a fost avarie. Toata iarna au avut probleme cu căldura”, a mai declarat reprezentantul firmei de mentenanță, conform publicației Buletin de București. Foto – Digi 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.