Acasă Anchete Interne Înșelăciune/Ajutoare de pandemie de câte 4.500 de lei pe lună

Înșelăciune/Ajutoare de pandemie de câte 4.500 de lei pe lună

DISTRIBUIȚI

158001 – 21012021 – Nouă percheziţii au loc, joi dimineaţă, în Bucureşti şi în Călăraşi, la persoane suspectate că au primit ilegal din partea Agenţiei de Plăti şi Inspecţie Socială sume de 4.500 de lei lunar, reprezentând indemnizaţii de sprijin în contextul pandemiei de COVID-19.

”Astăzi, 21.01.2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare  8 mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti, un mandat de perchezitie domiciliară in judeţul Călăraşi şi 12 mandate de aducere, într-un dosar privind fapte de înşelăciune”, anunţă Poliţia Capitalei.

Din martie 2020 şi până în prezent, 11 persoane,  folosind documente falsificate, au solicitat  şi primit din partea Agenţiei de Plăti şi Inspecţie Socială indemnizaţii destinate sprijinirii salariaţilor în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului, in valoare de 4.500 lei/ lună. Cuantumul prejudiciului urmează a fi stabilit pe parcursul cercetărilor. Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice a Sectorului 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.