Acasă Politic PNL Ilfov îl susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat în...

PNL Ilfov îl susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat în fruntea partidului

DISTRIBUIȚI

158157 – 29012021 –  PNL Ilfov, prin vocea președintelui Hubert Petru Ștefan Thuma, îl susține în continuare pe Ludovic Orban la șefia partidului.

Thuma: ”O echipă politică matură trebuie să-și dovedească permanent puterea în fața momentelor tensionate. Trebuie să valorifice fiecare șansă de a deveni mai unită și mai puternică. Ultimii ani au marcat câteva reușite mari pentru Partidul Național Liberal, avându-l pe Ludovic Orban la conducere: câștigarea alegerilor europarlamentare, -câștigarea alegerilor prezidențiale, impunerea celui mai mare număr de primari, președinți de consilii județene și consilieri (locali și județeni), în urma alegerilor locale, formarea unei majorități parlamentare și a unei coaliții pentru o guvernare stabilă, asumarea funcțiilor de prim-ministru și de președinte al Camerei Deputaților.

PNL a reușit să demită guvernarea PSD prin moțiunea de cenzură din noiembrie 2019 pentru prima dată în ultimii 30 de ani și a preluat conducerea țării în cea mai dificilă perioadă pentru guvernarea României, gestionând-o cu succes.

Așadar, ca o garanție pentru coeziunea internă și coerența politică a partidului, dar și pentru asigurarea susținerii politice necesare pentru Guvernul condus de PNL, în parteneriat cu președintele României, Klaus Iohannis, susțin candidatura domnului Ludovic Orban pentru un nou mandat în funcția de președinte al PNL”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.