Acasă Politic Pro România și ALDE au întrerupt fuziunea

Pro România și ALDE au întrerupt fuziunea

DISTRIBUIȚI

 158098 – 27012021- După ce au rămas în afara Parlamentului, ALDE și Pro România au decis să nu mai fuzioneze.

”Conform concluziilor prezentate în urma discuțiilor cu reprezentanții ALDE, BEx (Pro România -n.r.) a decis convocarea Congresului Național Extraordinar pentru întreruperea demersurilor de fuziune a celor două formațiuni politice. Acceptând și respectând diferențele doctrinare și de viziune, PRO România și ALDE se vor concentra să reprezinte cât mai fidel interesul electoratului propriu. Cele două partide își vor continua eforturile și lupta pentru apărarea celor loviți deopotrivă de criză și de actuala guvernare”, se arată într-un comunicat al Pro România.

”Delegaţia Permanentă Naţională a ALDE, întrunită în data de 26 ianuarie a.c., a decis convocarea în data de 26 februarie 2021 a Congresului Extraordinar al partidului pentru denunţarea protocolului de fuziune cu PRO România şi întreruperea demersurilor de fuziune dintre cele două formaţiuni politice”, se arată și într-un comunicat al ALDE.

Pro România și ALDE au avut un congres în care hotărâseră fuziunea la 8 noiembrie 2020.  Noul partid urma să se numească Pro România Social Liberal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.