Acasă Anchete Șase persoane audiate la Poliția Capitalei în cazul incendiului de la ”Matei...

Șase persoane audiate la Poliția Capitalei în cazul incendiului de la ”Matei Balș”

DISTRIBUIȚI

158169 – 30012021 – În continuarea comunicărilor publice privind incendiul de la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Dr. Matei Balș”, Compartimentul de informare și relații publice aduce la cunoștința opiniei publice următoarele:

Astăzi, procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, împreună cu ofițerii din cadrul Serviciului Omoruri au reluat cercetarea la fața locului împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, specialiști INSEMEX și tehnicieni criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic al Poliției Capitalei. Activitatea de cercetare la fața locului nu s-a finalizat, urmând a fi reluată în dimineața zilei de mâine.

Au fost efectuate, de către Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici, necropsiile celor cinci pacienți decedați în cursul zilei de ieri, fiind în curs procedura de stabilire a identității acestora, inclusiv prin compararea probelor ADN. Totodată, având în vedere că în cursul zilei de astăzi a decedat un alt pacient care fusese transferat la Spitalul Universitar de Urgență București, s-a dispus efectuarea autopsiei medico-legale. La sediul Poliției Capitalei au fost audiate șase persoane, respectiv cadre medicale, personal administrativ, precum și rude ale victimel De asemenea, se desfășoară verificări cu privire la activitatea privind serviciile de apărare contra incendiilor, de mentenanță a instalației electrice şi serviciile de pază ale spitalului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.