Acasă Politic Siegfried Mureşan a pledat pentru ridicarea vizelor pentru toţi cetăţenii UE care...

Siegfried Mureşan a pledat pentru ridicarea vizelor pentru toţi cetăţenii UE care călătoresc în SUA

DISTRIBUIȚI

157989 – 20012021 – Europarlamentarul Siegfried Mureşan (PPE/PNL) a pledat pentru ridicarea vizelor pentru toţi cetăţenii UE care călătoresc în SUA, în cadrul dezbaterii de miercuri din plenul Parlamentului European privind învestirea noului preşedinte american şi actuala situaţie politică din această ţară.

”Astăzi, cetăţenilor din Cipru, Croaţia, Bulgaria şi România li se cere în continuare viză pentru a intra în Statele Unite. Haideţi să lucrăm împreună cu noua administraţie americană pentru a asigura reciprocitatea deplină a vizelor între Statele Unite şi Uniunea Europeană”, a îndemnat eurodeputatul citat într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său, aducând în atenţie o problemă importantă pentru 30 de milioane de cetăţeni ai UE.

Declaraţia a fost făcută în ziua învestirii preşedintelui ales al SUA, Joe Biden.

Membrii Parlamentului European, reuniţi în sesiune plenară săptămâna aceasta, au avut miercuri o dezbatere despre viitoarele relaţii UE-SUA şi despre evoluţiile legate de procedurile de punere sub acuzare împotriva preşedintelui în exerciţiu Donald Trump pentru rolul său în incitarea la violenţele de la Capitoliu din 6 ianuarie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.