Acasă Anchete Cercetați pentru trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și trafic de...

Cercetați pentru trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și trafic de droguri de risc

DISTRIBUIȚI

158434 – 18022021 – În urma a patru percheziții effectuate la 18 februarie în județul Vâlcea și municipiul Craiova au fost depistați doi bărbați bănuiți că ar fi racolat patru tinere, pe care le-ar fi obligat să se prostitueze.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2018-2020, cei doi bărbați, de 28, respectiv 36 de ani, din Drăgășani și Râmnicu Vâlcea, ar fi racolat, folosind și metoda ”Loverboy”, patru tinere, cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani, pe care le-ar obligat la practicarea prostituției, atât pe teritoriul țării, cât și în afara acesteia.

De asemenea, unul dintre bărbați este bănuit și de trafic și consum de substanțe interzise.

De la locuințele persoanelor vizate, au fost ridicate, în vederea confiscării, 8 telefoane mobile, 10 cartele SIM, 2 stick-uri de memorie, 2 grindere, un cântar electronic și mai multe înscrisuri.

Cei doi bărbați au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea, în vederea audierii și continuării cercetărilor.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea și Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Foto – Arhivă POliția Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.