Acasă Social Aparare  Întrevedere Nicolae Ciucă – David Muniz

 Întrevedere Nicolae Ciucă – David Muniz

DISTRIBUIȚI

158455 – 19022021 – Ministrul Apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, l-a primit vineri, la sediul MApN, pe David Muniz, la preluarea funcției de însărcinat cu afaceri al Ambasadei SUA la București.

Cei doi oficiali au avut o discuție punctuală cu privire la stadiul cooperării bilaterale, precum și la perspectivele de dezvoltare în contextul semnării în cursul lunii octombrie 2020 a Foii de parcurs dedicată cooperării în domeniul apărării pentru perioada 2020-2030.

Totodată, întrevederea a reprezentat o bună oportunitate pentru abordarea aspectelor privind provocările actuale ale mediului de securitate, cu accent asupra celor din zona Mării Negre. Nu în ultimul rând, discuțiile au vizat  aspecte curente de pe agenda aliată, în contextul reuniunii ministeriale a NATO care a avut loc pe 17 și 18 februarie.

În context, ministrul Ciucă a subliniat importanţa Parteneriatului Strategic între România și SUA şi susţinerea autorităţilor române în direcţia dezvoltării acestuia, precum şi a  consolidării cooperării în cadrul NATO şi a altor organizaţii internaţionale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.