Acasă Anchete Interne Joaca de-a imaginea

Joaca de-a imaginea

DISTRIBUIȚI

 158313 – 10022021 – În această dimineață, polițiștii din Alba efectuează două percheziţii la persoane bănuite că le-ar fi promis unor cetățeni din județ că le vor promova imaginea, pe diferite site-uri, în scopul încheierii unor contracte cu firme de publicitate sau modeling.

La data de 10 februarie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează două percheziţii, ambele  în municipiul Alba Iulia, la punctul de lucru al unei societăți comerciale ai căror reprezentanți sunt bănuiți de înșelăciune și la o locuință din municipiu închiriată de aceștia.

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că, în perioada ianuarie – februarie 2021, cei în cauză ar fi racolat, în zona centrală a municipiului Alba Iulia, șapte persoane, de diferite vârste, toate din județul Alba. Acestora le-ar fi promis faptul că, în schimbul unor sume cuprinse între 120 și 2.000 de lei, ar urma să le promoveze imaginea, pe diferite site-uri, în scopul încheierii unor contracte cu diverse societăți de publicitate sau companii de modeling. Ulterior, nu ar fi efectuat demersurile în sensul celor promise cu ocazia încheierii contractelor.

Opt persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru audieri.

La percheziţii, alături de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice participă polițiștii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din I.P.J. Alba. Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.