Acasă Anchete Interne Patroana de la Jariștea, bănuită de evaziune fiscală

Patroana de la Jariștea, bănuită de evaziune fiscală

DISTRIBUIȚI

 158314 – 10022021 – Aurelia Nicolau, patrona restaurantului Jariștea din București, e vizată de un dosar de evaziune fiscală în care polițiștii fac miercuri dimineață percheziții în Capitală, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale.

Miercuri dimineață, polițiștii bucureșteni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pun în aplicare 30 de percheziții domiciliare în dosare privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor.

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice a Sectorului 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București pune în executare 22 de mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și județele Ilfov, Prahova și Bacău și 26 de mandate de aducere într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor în domeniile achizițiilor de produse textile și a legumelor și fructelor, prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului fiind de peste trei milioane de lei. Persoanele vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 2.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.