Acasă Economie Se conturează prima formă a bugetului Primăriei Capitalei pentru 2021 

Se conturează prima formă a bugetului Primăriei Capitalei pentru 2021 

DISTRIBUIȚI

158198 – 02022021 –La Primăria Municipiului București au continuat dezbaterile asupra bugetului pentru anul 2021, urmând ca o primă formă a acestuia să fie conturată în cel mai scurt timp.

La întâlnirile de ieri au participat directorii Teatrelor „Stela Popescu”, „Ion Creangă”, „Excelsior”, „Tineretului Metropolis”, „Țăndărică”, „Teatrul Mic”, „Teatrul de Comedie”, „Bulandra”, „Dramaturgilor Români”, „Evreiesc”, „Nottara”, „Masca”, „Odeon”, „Constantin Tănase”, precum și conducerea Operei Comice din București, a Circului și a Centrului Cultural „Lumina”.

„Sunt unele teatre care funcționează în clădiri improprii, altele care reușesc să se descurce bine în condiții mai grele, dar sunt și instituții care nu reușesc să se organizeze tocmai bine. Am tot respectul pentru artiștii noștri și pentru toți cei care lucrează în teatrele bucureștene, la Operă sau la Circ. Vom avea mereu în vedere sprijinul pentru acest sector și în timpul mandatului meu îmi doresc să avem din ce în ce mai multe spectacole, din ce în ce mai mulți spectatori, dar și condiții bune pentru cei care își desfășoară munca în acest domeniu”, a declarat primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

La dezbaterile asupra bugetului primăriei pentru anul în curs, au fost prezenți și viceprimarii Capitalei, Stelian Bujduveanu și Horia Tomescu, precum și consilieri municipali din cadrul Consiliului General al Municipiului București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.