Acasă Economie Sediul Administrației Sector 1 se mută în strada Caransebeș nr.1

Sediul Administrației Sector 1 se mută în strada Caransebeș nr.1

DISTRIBUIȚI

 158288 – 09022021 – Direcția Generală a Finanțelor Publice București informează contribuabilii cu privire la relocarea sediului Administrației Sector 1 a Finanțelor Publice, din Șoseaua București – Ploiești în strada Caransebeș nr. 1, Sector 1.

În noul sediu, care este spațiu propriu, va fi relocată întreaga structură fiscală a Administrației Sector 1 a Finanțelor Publice, iar accesul în acest sediu se va realiza începând cu data de 15 februarie a.c..

Punctul de încasare al Trezoreriei aferent Administrației Sector 1 a Finanțelor Publice nu va fi deschis lucrului cu publicul în perioada 11 – 12 februarie 2021. Achitarea de către contribuabili a sumelor datorate poate fi efectuată prin una dintre următoarele modalități:

– în sistem online prin intermediul Sistemului Naţional Electronic de Plăţi, disponibil la adresa de internet www.ghișeul.ro; prin virament, utilizând ordinul de plată, din contul propriu deschis la o instituție de credit din România (bancă), inclusiv cel emis prin sisteme de plată electronică de tip „Internet banking”;

– prin virament, în numerar la ghișeele instituțiilor de credit sau la terminalele de plată instalate de acestea, utilizând contul tranzitoriu deschis pe numele Ministerului Finanțelor. Nomenclatorul conturilor de venituri bugetare/disponibilități în care pot fi achitate sume prin intermediul contului tranzitoriu de către persoanele fizice se regăsește pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală. în numerar, la unitatea Trezoreriei statului din Str. Londra nr. 10; prin mandat poștal, la subunitățile poștale ale C.N. Poșta Română S.A.

Relocarea Administrației Sector 1 a Finanțelor Publice vizează îndeosebi standarde sporite pentru contribuabili și angajați, dar și reducerea cheltuielilor instituționale și a costului colectării, având în vedere că noul sediu este un spațiu propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.