Acasă Anchete Ștefăneștii de Jos: Aniversare, oprită de mascați

Ștefăneștii de Jos: Aniversare, oprită de mascați

DISTRIBUIȚI

158368 – 13022021 – În urma unor imagini apărute în spațiul public privind o petrecere desfășurată într-o locație de profil din Ștefăneștii de Jos, polișiștii ilfoveni s-au sesizat cu privire la nerspectarea măsurilor și interdicțiilor impuse de autorități în context pandemic.

În acest context, la data de 12 februarie a.c., în jurul orelor 23:10, polițiștii din Voluntari si Serviciul Rutier, împreună cu jandarmi și efective din cadrul Servciului de Acțiuni Speciale Ilfov s-au deplasat la unitatea de profil respectivă, pentru efectuarea de verificări și luarea măsurilor legale care se impun.

Astfel, evenimentul privat (zi de naștere) a fost întrerupt de polițiști, iar cu ocazia verificărilor au fost identificate 13 persoane participante. Pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară, până la acest moment, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, în valoare totală de 10.000 de lei.

În prezent, se efectuează verificările pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment și luarea măsurilor legle, care se impugn, anunță IPJ Ilfov.

Printre cei amendați se numără manelistul Florin Salam, care cânta la petrecerea lăutarului Ionică Minune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.