Acasă Opinii/Analize Vivat academia

Vivat academia

DISTRIBUIȚI

 158220 – 03022021 – După lungi deliberări, autoritățile au decis redeschiderea școlilor în funcție de situația epidemiologică din fiecare localitate, adică pe baza celor trei scenarii deja cunoscute – verde, galben și roșu. Singurii care merg în orice scenariu la ore sunt preșcolarii și ce din ciclul primar.

Guvernanții au terminat de împărțit funcțiile de prefecți în țară. Surpriza este că PNL-ul a pierdut Bucureștiul și Clujul, fiefuri unde Ludovic Orban s-ar putea să-și atragă antipatia.

De promis s-a tot promis că pensiile speciale vor fi eliminate, iar acum vicepremierul Dan Barna spune din nou că ele vor fi eliminate. El își dorește ca în această săptămână sau cea următoare Parlamentul să voteze în plen comun eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Campania de vaccinare merge bine la capitolul ”recitat cuvinte frumoase”. Colonelul Gheorghiță, coordonatorul campaniei, dă asigurări că totul e în ordine, dar nu știe date esențiale despre numărul persoanelor nedeplasabile care au cerut să fie vaccinate, numărul celor infectați cu COVID-19 după prima și a doua doză sau care este procentul de vaccinare în mediul rural și mediul urban.

Numărul deceselor cauzate de COVID-19 a sărit din nou marți de 100, în timp ce Ministerul Sănătății a fost informat de șase noi cazuri de infectare cu tulpina britanică. – sursa: EurActiv.ro

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.