Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Și la Snagov s-a trecut la învățământul online

Și la Snagov s-a trecut la învățământul online

DISTRIBUIȚI

 158908 – 23032021 – Prefectura Ilfov anunță că în cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov desfășurată aseară a fost votată Hotărârea nr. 48 din 22.03.2021 privind adoptarea modificării scenariului de funcționare pentru unitățile de învățământ din comuna Snagov.

Astfel, începând cu 23 martie a fost suspendată activitatea didactică ce presupune prezență fizică la nivelul unităților de învățământ din localitatea Snagov ca urmare a depășirii ratei de incidență de 6/1000 locuitori.

Având în vedere faptul că în perioada 22 – 31 martie 2021 se desfășoară simulările pentru evaluările naționale 2021 și examenele naționale de bacalaureat 2021, se permite organizarea și desfășurarea simulării examenelor naționale, evaluărilor naționale și a examenelor pentru anii terminali, cu prezența fizică, cu condiția asigurării stricte a normelor de prevenire a îmbolnăvirilor cu SARS-COV-2, respectiv, distanțarea corectă, igienizarea mâinilor și purtarea obligatorie a măștii.

Pe perioada suspendării procesul de învățământ se va desfășura online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.