Acasă Anchete Interne Arme, muniție și trofee, indisponibilizate în urma unor percheziții

Arme, muniție și trofee, indisponibilizate în urma unor percheziții

DISTRIBUIȚI

 158714 – 09032021 – Polițiștii de la arme, explozivi și substanțe periculoase din Suceava, sprijiniţi de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc, au pus în aplicare 5 mandate de percheziţie domiciliară, emise de către judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 4 arme letale, dintre care una artizanală, calibre diferite, 430 de elemente de muniție, două aparate de sertizat, 60 de capse de aprindere, 48 de trofee, 8 exemplare de păsări împăiate, 11 crotalii, un binoclu, o lanternă pentru armă și un laser punct luminos pentru ochire pe armă.

De asemenea, polițiștii au ridicat 7 păsări de munte, toate naturalizate, 10 colți mistreț, 18 panoplii, 12 piei de animale, o blană de vulpe și o capcană.

Totodată, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor și efectuării unei expertize bio-genetice, aproximativ 20 de kilograme de carne de vânat.

Față de două persoane, de 36 și 44 de ani, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

La activități, au participat jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.