Acasă Social Sanatate Ministrul Sănătății a spus, în sfârșit, că s-a ajuns prea departe cu...

Ministrul Sănătății a spus, în sfârșit, că s-a ajuns prea departe cu agresivitatea la adresa cadrelor medicale

DISTRIBUIȚI

 159022 – 31032021 – Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, în sfârșit, că este inacceptabilă agresivitatea la adresa cadrelor medicale, categorii protejate inclusiv pe timp de război. ”Sunt consternat și oarecum furios, nu din cauza protestelor în sine, care pot avea o justificare personală, dar cred că s-a ajuns prea departe cu violența și agresivitatea la adresa medicilor și a personalului din spitale, iar lucrul acesta este inacceptabil” a afirmat ministrul Sănătății, într-o  reacție după protestele de luni față de restricțiile impuse de autorități. Voiculescu a arătat că ”nici în război” medicii, asistenții și infirmierele nu sunt atacați.

Restricțiile din România nu sunt mai dure decât în alte țări, iar atunci când spun că vor ”o țară ca afară”, românii ar trebui să își amintească că și alte țări au adoptat restricții, unele chiar mai dure, iar acestea sunt respectate, atrage atenția Vlad Voiculescu.

Ministrul Sănătății a precizat că al treilea val al pandemiei ar putea fi și ultimul, dacă românii vor alege, în perioada următoare, să se vaccineze și a anunțat că în următoarele două luni vor ajunge în România peste șapte milioane de doze de vaccin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.