Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Popești-Leordeni și Tunari intră în carantină de diseară de la orele 22.00

Popești-Leordeni și Tunari intră în carantină de diseară de la orele 22.00

DISTRIBUIȚI

  158867 – 19032021 – Orașul Popești-Leordeni și comuna Tunari intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 19.03.2021, ora 22.00, ca urmare a analizei de risc efectuată de Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov și a avizului Institutului Național de Sănătate Publică.

Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov, adoptate în ședință extraordinară, kla 19 martie 2021, propun, așadar instituirea măsurii de carantinare zonală pentru orașul Popești-Leordeni și pentru comuna Tunari, cu satele aparținătoare Tunari și Dimieni.

Pentru măsurile obligatorii pe care trebuie să le respecte toate persoanele care se află permanent în localitățile carantinate sau care tranzitează zonele carantinate, vă rugăm să consultați Ordinele Șefului DSU.

Pentru modelele de adeverință de la angajator/declarație pe proprie răspundere/declarație pe proprie răspundere pentru deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 22:00 – 05:00, vă rugăm să accesați secțiunea Acasă din pagina Instituției Prefectului – Județul Ilfov: https://if.prefectura.mai.gov.ro/ sau secțiunea Situații de urgență: https://if.prefectura.mai.gov.ro/des…/situatii-de-urgenta/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.