Acasă Anchete Cercetați pentru constituirea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de droguri...

Cercetați pentru constituirea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de droguri de risc și mare risc și camătă

DISTRIBUIȚI

159403 – 28042021 – La data de 27 aprilie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au efectuat 18 percheziții domiciliare, în municipiul Constanța, la locuințele unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat specializat în comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și camătă.

În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat peste 25 de kilograme de cannabis, 313 grame de cocaină, peste 10.000 de comprimate de ecstasy, 3,9 grame MDMA, 919 grame de amfetamină, 600 de grame de metamfetamină, 82.300 de lei, peste 30.000 de euro, 1.615 dolari americani, 40 de lire sterline, un ceas (în valoare de aproximativ 14.000 de euro), 24 de telefoane mobile, peste 15.000 de țigarete de contrabandă, 11 cântare electronice de diferite capacități, o presă hidraulică utilizată pentru ștanțarea comprimatelor, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

În urma audierilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de 6 persoane, cu vârste cuprinse între 28 și 42 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și mare risc și camătă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La percheziții, au participat polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime Constanța, Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.