Acasă Anchete Interne Ceremonie de depunere a jurământului de numire în funcția de prefect și...

Ceremonie de depunere a jurământului de numire în funcția de prefect și de subprefect

DISTRIBUIȚI

 159053 – 01042021 –   Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a participat astăzi, 1 aprilie 2021, la ceremonia de depunere a jurământului de către prefecții și subprefecții numiți în funcție în mai multe județe.

„Începând de astăzi, aveți o datorie foarte importantă. Veți veghea la respectarea legii și, în același timp, veți acționa ca liant între comunitățile locale, autorități și Guvernul României. Funcțiile de prefect și de subprefect, pe care le veți ocupa începând de azi, sunt funcții încărcate de responsabilitate, atât față de comunitățile pe care le conduceți, cât și față de Executiv, în fața căruia veți răspunde. Obiectivul principal care trebuie să ghideze atât acțiunile dumneavoastră, cât și pe cele ale întregului aparat din subordine, este satisfacerea intereselor comunităților și ale cetățenilor prin asumarea deplină a rolului constituțional pe care îl aveți. Vă rog să fiți foarte conștienți de sarcinile care vă revin, iar monitorizarea pe care o voi face va fi foarte strictă. Vă urez mult succes în activitate!”, a declarat ministrul.

Prin hotărâri ale Guvernului, începând cu data de 1 aprilie 2021, au fost numiți în funcția de prefect  Iordache Silviu în județul Buzău, István Ráduly în județul Covasna și  Szabó Zsolt în județul Harghita. În funcțiile de subprefect, au fost numiți următorii demnitari: Holban Viorel,  Buși Sebastian-Nicolae și Budai Richard-Tiberius la nivelul Municipiului București, Stauder Rudolf în județul Maramureș și Drăgănescu Ovidiu-Virgil în județul Timiș.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.