Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Corbeanca, Bragadiru, Ciorogârla, Măgurele și Clinceni au ieșit din carantină

Ilfov: Corbeanca, Bragadiru, Ciorogârla, Măgurele și Clinceni au ieșit din carantină

DISTRIBUIȚI

 159366 – 27042021Localităţile Corbeanca, Bragadiru, Ciorogârla şi Măgurele au ieșit din carantină de luni, de la ora 22,00, informează Prefectura Ilfov. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat luni o hotărâre privind încetarea măsurii de carantină zonală pentru comuna Corbeanca.

Totodată, în urma evaluării analizelor de risc ale comunităţilor din localităţile Bragadiru, Ciorogârla şi Măgurele, înaintate de DSP Ilfov Institutului Naţional de Sănătate Publică – Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile, pe baza procedurii de avizare a instituirii/ridicării carantinei zonale existente la nivelul INSP-CNSCBT, a fost avizată măsura de ridicare a carantinei pentru Bragadiru, Ciorogârla şi Măgurele.

Incidenţa COVID-19 la mia de locuitori este luni de 4,68 în Corbeanca; 3,75 – în Bragadiru; 3,86 – în Ciorogârla şi 3,37 – în Măgurele.

Ciorogârla, Corbeanca şi Măgurele au intrat în carantină pe 22 martie pentru o perioadă de 14 zile. Măsura a fost prelungită din 5 aprilie cu două săptămâni şi din 19 aprilie cu şapte zile.

Bragadiru a intrat în carantină pe 15 martie pentru 14 zile. Măsura a fost prelungită din 29 martie pentru două săptămâni şi din 12 aprilie pentru alte 14 zile.

De asemenea, în urma evaluării analizei de risc a comunității din comuna Clinceni, județul Ilfov, înaintată de DSP Ilfov Institutului Național de Sănătate Publică – Centrul Național de Supraveghere și Control a Bolilor Transmisibile, pe baza procedurii de avizare/ridicare a carantinei zonale existentă la nivelul INSP-CNSCBT, a fost avizată măsura de ridicare a carantinei zonale pentru comuna Clinceni, începând cu data de 27 aprilie 2021, ora 5.00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.