Acasă Social Sanatate Liber la vaccinarea cu AstraZeneca pentru oricine, chiar și fără programare

Liber la vaccinarea cu AstraZeneca pentru oricine, chiar și fără programare

DISTRIBUIȚI

            159193 – 13042021 – Orice persoană care dorește să se vaccineze anti-COVID se va putea prezenta fără programare la un centru în care se face imunizarea cu doze de la AstraZeneca și care are locuri libere și va fi vaccinată, a declarat, marți, pentru G4Media.ro, președintele CNCAV, Valeriu Gheorghiță.

Se poate permite vaccinarea fără programare doar în centrele AstraZeneca care nu au locurile ocupate, nu în centrele care au locurile ocupate și listă de așteptare. Se pot vizualiza pe harta interactivă ROvaccinare de pe platforma de programare centrele cu vaccin AstraZeneca, se alege centrul cu locuri libere și se prezintă la vaccinare. Prioritatea se menține pentru cei care au programare, însă se poate permite acolo unde există locuri libere și vaccinarea fără programare”, a declarat Valeriu Gheorghiță pentru G4Media.ro.

Președintele CNCAV a mai precizat că fiecare centru va vaccina zilnic în limita a maximum 90 de persoane pe flux, așa cum se întâmplă într-un centru în care sunt ocupate toate locurile. Valeriu Gheorghiță a spus că urmează să fie stabilită data de la care va putea fi posibilă vaccinarea persoanelor neprogramate, astfel încât toate centrele să fie pregătite și să aibă suficiente doze.

Măsura urmează să se aplice în scurt timp.

Marți dimineață, pe platforma de vaccinare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.