Acasă Anchete Interne Percheziții într-un dosar penal vizând infracțiuni din domeniul piscicol și de contrabandă

Percheziții într-un dosar penal vizând infracțiuni din domeniul piscicol și de contrabandă

DISTRIBUIȚI

159337 – 23042021  –   În perioada 20-23 aprilie 2021, polițiștii Serviciului de Poliţie Delta Dunării, ai Direcției de Ordine Publică, Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și comisari de mediu din cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul General, cu sprijinul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne, au derulat o acțiune pentru combaterea braconajului piscicol.

În cadrul operațiunii, au fost efectuate 10 percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar penal vizând infracțiuni din domeniul piscicol și de contrabandă.

De asemenea, echipe mixte formate din polițiști și comisari de mediu au acționat în Delta Dunării și la Marea Neagră, pentru combaterea braconajului piscicol.

Polițiștii au constatat 14 infracțiuni, dintre care 9 de braconaj piscicol, una de contrabandă, 4 de fals și uz de fals.

Totodată, polițiștii au confiscat 1.216 kilograme de pește, diferite specii (dintre care 21 de kilograme de sturion), 172 de unelte de pescuit confiscate (80 de plase monofilament, 60 de paragate, 23 de ave, 8 vintire și 1 prostovol), o autoutilitară și 240 de țigarete, în valoare totală de aproximativ 59.500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.