Acasă Politic Președintele a vizitat centrul mobil de vaccinare de la Afumați

Președintele a vizitat centrul mobil de vaccinare de la Afumați

DISTRIBUIȚI

159301 – 21042021 – Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că nu restricțiile înlătură pandemia, ci doar vaccinarea în masă ne permite să ieșim din pandemie, iar la vară să mergem în concedii, la concerte, la teatru.

Președintele a vizitat, miercuri, centrul mobil de vaccinare de la Afumați.

Klaus Iohannis s-a declarat ”foarte mulțumit de cum a decurs campania de vaccinare de până acum”. ”Vom continua cu campania de vaccinare. Vom găsi noi modalități prin care să venim noi în întâmpinarea cetățeanului. Am văzut că și în aceste zile s-a dezbătut foarte mult cum e cu restricțiile. Suntem în continuare în plină pandemie. Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat cu pandemia. Restricțiile nu elimină pandemia, doar limitează impactul”, a precizat președintele.

”Există o singură cale de ieșire din pandemie și asta e vaccinarea”, a subliniat Klaus Iohannis.

Președintele a amintit că Agenția Europeană a Medicamentului a aprobat toate tipurile de vaccin și a spus că acestea ”pot fi folosite, sunt verificate, sunt sigure”. ”Repet, nu restricțiile înlătură pandemia. Doar vaccinarea în masă ne permite să ieșim din pandemie, ne permite ca la vară să mergem în concedii, la concerte, la teatru. Este extrem de important”, a subliniat președintele.

”Campania de vaccinare trebuie să accelereze. De aceea am venit aici și vom găsi noi și noi căi de a veni în întâmpinarea cetățenilor. Campania de vaccinare nu se poate face de unul singur. E o campanie care ne privește pe toți”, a mai declarat Iohannis.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.