Acasă Politic E oficial: Alegeri locale parțiale la 27 iunie 2021

E oficial: Alegeri locale parțiale la 27 iunie 2021

DISTRIBUIȚI

159689 – 19052021 – Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că în ședința Executivului din 19 mai 2021, a fost adoptată hotărârea de Guvern prin care s-a stabilit ca alegerile locale parțiale pentru primary și un consiliu local să aibș loc la 27 iune 2021 și care va intra în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial, Partea I.

În cadrul aceleiași ședințe, a fost adoptată hotărârea de Guvern pentru aprobarea calendarului acțiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor locale parțiale. Conform prevederilor hotărârii, perioada electorală începe la 23 mai 2021, candidaturile vor putea fi depuse până la 7 iunie, iar campania electorală va începe la 12 iunie.

Totodată, a fost adoptată hotărârea de Guvern privind stabilirea măsurilor tehnice necesare bunei organizări și desfășurări a alegerilor locale parțiale, prin care sunt delimitate atribuțiile instituțiilor implicate în organizarea acestui procesul electoral și hotărârea de Guvern privind stabilirea cheltuielilor necesare pregătirii şi desfășurării în bune condiții a alegerilor locale parțiale.

Vezi lista localităților unde se vor organiza alegeri parțiale accesând comunicatul de presă https://bit.ly/3hDfZDK

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.