Acasă Politic ”Fără mască în birourile cu toții angajații vaccinați”

”Fără mască în birourile cu toții angajații vaccinați”

DISTRIBUIȚI

159533 – 10052021 –  Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a declarat că a discutat la nivelul Guvernului ca masca să nu mai fie obligatorie în birourile în care toți angajații sunt vaccinați, dar că o decizie va fi luată după o „confirmare” de la Institutul Național de Sănătate Publică (INSP), în funcție de care se va stabili și data de la care ar putea să se renunțe la purtatea măștii.

În spațiile închise, în care toată lumea este vaccinate este să putem să dăm jos masca. Dar aceasta, după ce vom avea și o confirmare de la Institutul Național de Sănătate Publică (…) Un val prim val de măsuri de relaxare va fi lansat cu data de 1 iunie. Dacă acest lucru va fi inclus în acest val sau ulterior, va trebui să discutăm la nivelul Guvernului, pe baza opiniilor de la specialiști”, a declarat Ioana Mihăilă.

Ministrul Sănătății a mai spus că pandemia a început „să o ia mai încet”, ceea ce este „o veste bună”, scăzând presiunea pe paturile ATI

În legătură cu renunțarea la purtarea măștii pe stradă, Ioana Mihăilă a declarat că acest lucru ar putea fi posibil înainte de luna septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.