Acasă Social Sanatate Maratonul Vaccinării București – Ediția a II-a

Maratonul Vaccinării București – Ediția a II-a

DISTRIBUIȚI

 159823 – 28052021 – Începând de vineri, 28 mai, ora 16:00 și până luni, 31 mai, ora 8:00, sunt așteptați la cele două centre de vaccinare – Sala Palatului și Biblioteca Națională a României, atât cei care au primit prima doză la Ediția I, din perioada 7 – 10 mai și care trebuie să facă rapelul, cât și cei care doresc să facă acum prima doză, urmând ca rapelul să îl facă, după trei săptămâni, la oricare dintre centrele de vaccinare unde sunt locuri disponibile.

Una dintre noutățile aduse de această ediție a Maratonului Vaccinării București o reprezintă posibilitatea imunizării, la Sala Palatului, cu vaccinul Johnson&Johnson, ser ce se administrează într-o singură doză. În acest sens au fost pregătite circuite separate, destinate exclusiv imunizării cu acest ser.

În cele două centre de vaccinare vor fi amenajate în total 50 de fluxuri de vaccinare: 35 la Sala Palatului și 15 la Biblioteca Națională a României. Timp de trei zile, 24 de ore din 24, peste 1.000 de medici, studenţi, asistenţi medicali și personal administrativ vor participa pe bază de voluntariat la această acțiune.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.