Acasă Economie Noua normalitate a Capitalei: fără apă caldă în pandemie

Noua normalitate a Capitalei: fără apă caldă în pandemie

DISTRIBUIȚI

 159531 – 10052021 –  Compania Municipală Termoenergetica își bate joc în continuare de bucureșteni. După ce a furnizat căldură în perioada sărbătorilor pascale, deși afară au fost înregistrate și 25 de grade Celsius, apa caldă lipsește de o săptămână în sute de apartamente din Sectorul 5, chiar dacă suntem în timpul unei pandemii, iar menținerea igienei personale este una din condițiile politicilor publice pe care statul trebuie să le respecte pentru a sprijini combaterea pandemiei.

Problema este că nimeni nu poate afla când va fi reluată furnizarea apei calde. La telefon, dacă ai norocul să ți se răspundă după mai multe ore de așteptare, ți se spune să te informezi de pe site-ul instituției, iar acolo, la un anumit interval, constați că sunt schimbate, din diverse motive, data și ora reluării furnizării apei calde.

Nimeni nu vine cu o explicație pe înțelesul oamenilor, Termoenergetica se mulțumește să posteze pe site-ul propriu date seci și incomplete. Că furnizarea apei calde nu se face ”în parametrii normali” o știu bucureștenii. Problema e că nimeni nu spune când se va rezolva situația. Situația durează de mai bine de un an, iar primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, deși a promis remedierea acestora, inclusiv a echipei de comunicare, nu s-a întâmplat nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.