Acasă Politic PNRR va fi transmis Comisiei Europene pe 2 iunie

PNRR va fi transmis Comisiei Europene pe 2 iunie

DISTRIBUIȚI

 159852 – 31052021 – Premierul Florin Cîţu a anunţat că documentul oficial privind Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) va fi transmis Comisiei Europene pe 2 iunie, iar două luni va fi evaluat de Comisie pentru a se ajunge la forma finală.

„Pe 2 iunie, înţeleg, ministrul Ghinea va prezenta varianta finală, varianta finală pe care o trimitem noi. Bineînţeles că va fi evaluată de Comisia Europeană şi vom vedea după aceea”, a declarat prim-ministrul. Întrebat dacă este normal ca opinia publică să afle conţinutul PNRR după ce acesta va fi transmis la Bruxelles, premierul a spus că documentul a fost prezentat în comisiile de specialitate din Parlament. ”Specialiştii PSD au fost la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene şi au văzut proiectul care va merge. Va fi prezentat, varianta pe care o trimitem, repet, nu este varianta finală, urmează în continuare două luni de zile în care va fi evaluat de Comisia Europeană”, a precizat Cîţu.

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) a fost prezentat de premierul Florin Cîțu în Parlament, după ce PSD a cerut insistent acest lucru, amenințând că, în caz contrar, va intra în grevă parlamentară.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.