Acasă Cultura/Media AGERPRES a lansat proiectul editorial OAMENI ȘI PASIUNI

AGERPRES a lansat proiectul editorial OAMENI ȘI PASIUNI

DISTRIBUIȚI

160062 – 15062021 – Agenţia Naţională de Presă AGERPRES a lansat proiectul editorial “OAMENI ŞI PASIUNI”, în cadrul căruia vor fi prezentate poveştile unor oameni care şi-au descoperit, dincolo de profesia aleasă, anumite pasiuni pe care le-au transformat din simple îndeletniciri în realizări menite să îi definească, în comunitatea din care ei fac parte, drept „oameni cu har”.

Primele materiale publicate în cadrul proiectului îi prezintă pe Dacian Oprea – preotul care a reuşit să trezească la viaţă o comunitate şi a readus speranţa la sat și pe Vlad Plăcintă – salvatorul de îngeri; care a strâns 12 milioane de euro pentru susţinerea copiilor bolnavi. Materialele sunt difuzate săptămânal, atât pe fluxurile dedicate, cât şi pe site-ul public, la secțiunea https://www.agerpres.ro/oameni-si-pasiuni.

AGERPRES își îndeplineşte în continuare misiunea de a informa prompt, corect şi obiectiv, oferind presei din România și de peste hotare posibilitatea de a se conecta în permanență la materiale jurnalistice echidistante și corecte, precum și la proiecte editoriale speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.