Acasă Politic Florin Cîțu: Suntem datori în fața trecutului și a înaintașilor noștri să...

Florin Cîțu: Suntem datori în fața trecutului și a înaintașilor noștri să facem cinste Drapelului Național

DISTRIBUIȚI

160219 – 26062021 – „Drapelul național ne reprezintă trecutul, cu luptele duse pentru dreptate, libertate, unitate și apărarea țării.

Sub culorile Tricolorului suntem reprezentați cu același curaj, cu responsabilitate și profesionalism în misiuni internaționale în care România este parteneră. Trăim cu bucurie momentele în care Tricolorul este arborat în onoarea reușitelor unor compatrioți ai noștri, indiferent de domeniul lor de activitate.

Emoția unor astfel de momente ne întărește sentimentul că oriunde ne-am afla, în țară sau peste hotare, și chiar dacă în anumite privințe putem să avem opinii diferite, simbolurile naționale, istoria, prezentul și viitorul ne unesc, ca români.

Suntem datori în fața trecutului și a înaintașilor noștri să facem cinste Drapelului Național, celorlalte simboluri naționale și tuturor înaintașilor noștri, mobilizând toate resursele de care dispunem și valorificând orice oportunitate pentru o redresare cât mai rapidă a țării post-pandemie. Facem acest lucru pentru toți românii, dar mai ales pentru generațiile care cresc acum.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.