Acasă Social Încep plățile pentru orele remediale în județele care au raportat documentația

Încep plățile pentru orele remediale în județele care au raportat documentația

DISTRIBUIȚI

160047 – 14062021 – În urma centralizării tuturor propunerilor primite pe parcursul perioadei de dezbatere publica a proiectului metodologiei de concurs pentru ocuparea posturilor de director in unitățile de invatamant, Ministerul Educației urmează sa integreze aspectele convenite intr-o varianta îmbunătățită a proiectului in cauza.

Propunerile vizează in principal calendarul concursului, ponderea punctajelor celor două probe, posibilitatea de înscriere la concurs pentru mai multe poziții și posibilitatea de contestare a ambelor probe.

Varianta rezultata va fi supusa avizării in data de 16 Iunie.

De asemenea, Ministerul Educațiie anunță că astăzi vor începe plățile pentru orele remediale in județele care au raportat corect și au putut fi verificate, documentația fiind completa.

Ministerul Educatie a virat sumele aferente plății orelor remediale pentru toate județele încă de acum trei săptămâni către UMPFE (Unitatea de Management Proiecte cu Finanțare Europeană). Cauzele întârzierii sunt legate de neconcordanțele constate între datele comunicate de scoli și cele raportate de inspectoratele scolare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.