Acasă Politic Moţiunea de cenzură depusă de PSD, dezbătută şi supusă votului în plenul...

Moţiunea de cenzură depusă de PSD, dezbătută şi supusă votului în plenul reunit al Parlamentului

DISTRIBUIȚI

 160245 – 29062021 – Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc în şedinţă comună, marţi, de la ora 14.00, pentru a dezbate şi vota moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi intitulată „România eşuată. Recordul ‘fantastic’ al Guvernului Cîţu”. Moţiunea de cenzură a fost prezentată în plenul reunit săptămâna trecută.

„Guvernarea PNL-USR-UDMR conduce economia României spre prăpastie cu o viteză uluitoare! România trăieşte de pe o zi pe alta, din împrumuturi masive luate la dobânzi astronomice. Preţurile au explodat, buzunarele românilor s-au golit. Facturile s-au dublat, alimentele de bază au devenit bunuri de lux, medicamentele esenţiale ori nu se găsesc, ori sunt foarte scumpe. Cursul euro/leu a ajuns la 5 lei, iar litrul de benzină a depăşit 6 lei. Numai ‘lucruri fantastice’! Datoria publică bate record după record, iar de ţinta de deficit de 3% nu îşi mai aminteşte nimeni! Cu toate acestea, alocaţiile, salariile şi pensiile sunt îngheţate şi antreprenorii se plâng că statul nu le plăteşte lucrările efectuate! Nu se dau bani la stat, nu se dau bani nici la privat! Şi atunci, întrebarea care este pe buzele tuturor românilor este: ce aţi făcut cu banii, domnule Cîţu!?”, conform documentului iniţiat de parlamentarii PSD.

Pentru a fi adoptată, moţiunea trebuie să aibă 234 de voturi „pentru”, adică jumătate plus unu din numărul de mandate. PSD are 157 de parlamentari. Sursa:stiri.tvr.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.