Acasă Politic PLUS Ilfov a ieșit pe minus

PLUS Ilfov a ieșit pe minus

DISTRIBUIȚI
foto:hotnews.ro

 160243 – 29062021 – La 25 iunie curent, Conferința Județeană a USR Ilfov și-a ales componența organelor de conducere, arbitraj și control, precum și delegații la Congresul Național din 2-3 octombrie 2021. Ministrul Cercetării, Ciprian Teleman, fost președinte al PLUS Ilfov, a pierdut alegerile pentru funcția de președinte al filialei cu 66 la 24 în favoarea lui Andrei Nistor. De altfel, niciun membru PLUS din filiala Ilfov nu a fost ales în conducere. Printre marii perdanți se numără și deputatul Oana Cambera.

Biroul filialei județene USR Ilfov este format din următorii membri: Andrei Nistor – președinte, Marius Rus, Florin Andrei, Cosmin Copăescu, Gianina Lazanu, Dumitru Văduva și Ovidiu Anton Pițigoi – vicepreședinți, Oana Leahu, Marius Răzvan Bezdedeanu, Gabriel Cărbunaru, Ionuț Dinu, George Alexandru Hreniuc, Dan Iancu, Cristian Stamate, Mihaela Anton, Ciprian Bozian și Gabriel Stelea – membri și Cătălin Ghiță, Sorin Segărceanu, Valentin Kurci, Bogdan Dorcioman și Bogdan Rolea – supleanți.

Comisia de Arbitraj este formată din Dumitru Brașovschi, Liliana Cosma, Mihail Drăgoi, Cecilia Angheluță Bârsan și Silvia Chiriac.

Au fost, de asemenea, aleși 33 de delegați și 10 supleanți delegați pentru congresul national de la începutul lunii octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.