Acasă Cultura/Media ”Repere Psihopedagogice Ilfovene” a câștigat ”Trofeul – Revista școlară ilfoveană”, ediția 2021

”Repere Psihopedagogice Ilfovene” a câștigat ”Trofeul – Revista școlară ilfoveană”, ediția 2021

DISTRIBUIȚI

 159970 – 09062021 – Comisia de jurizare formată din Florin Petrescu, director al CCD Ilfov, președinte al juriului, și membrii acestuia, Adriana Stoica, inspector școlar general al ISJ Ilfov; Maria Gridan, inspector școlar în cadrul ISJ Ilfov, Marius-Ovidiu Sebe, profesor metodist în cadrul CCD Ilfov, Horiana Petrescu, bibliotecar CCD Ilfov și profesorul Nică D. Lupu, a deliberat și a stabilit următoarele rezultate ale concursului ”Revista școlară ilfoveană”, ajuns la cea de-a XIV-a ediție:

  1. Secțiunea preșcolar:

Premiul I: Revista „Iani ‘s Club”, Grădinița cu program prelungit IANI’S CLUB, Buftea

  1. Secțiunea primar:

Premiul I: „Micul Otopeanu”, Liceul „Ioan Petruș” Otopeni

  1. Secțiunea gimnaziu:

Premiul I: „Elev”, Școala Gimnazială Nr. 1 Buftea

Premiul II: „Împreună”, Școala Gimnazială Nr. 1 Pantelimon

  1. Secțiunea liceu:

Premiul I: „Rediviva”, Liceul „Barbu A. Știrbei” Buftea

Premiul II: „Otopeanu”, Liceul „Ioan Petruș” Otopeni

  1. Secțiunea reviste specialitate:

Premiul I; „Repere Psihopedagogice Ilfovene”, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Ilfov.

Revista care a obținut cel mai mare punctaj din partea juriului și câștigătorul Trofeului „Revista școlară ilfoveană”, ediția 2021, este „Repere Psihopedagogice Ilfovene”, revista Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Ilfov, editată de Centrul Român pentru Inițiativă Socială.

Coordonatorii revistelor școlare au primit premiile la 9 iunie, la Casa Corpului Didactic Ilfov.

 

Irinel Scrioșteanu, secretar de Stat în Ministerul Transporturilor: Cine spune că nu sunt oameni pe șantiere ori nu știe să se uite, ori nu vrea 159971 – 09062021 –

La Pasajul Mogoșoaia a început montarea zidurilor de sprijin la rampa spre Chitila, în sistem maccaferri. Este vorba despre prefabricate din beton care se pun la zidurile de sprijin ale rampelor, produse în România. De asemenea, continuă așternerea și compactarea straturilor suport din agregate.

Potrivit secretarului de Stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu, la rampa spre Otopeni s-a ajuns la ultimul rând cu montarea zidurilor de sprijin, realizate pe același sistem ca la rampa spre Chitila. Și aici continuă așternerea și compactarea straturilor suport din agregate. Continuă și armarea plăcii de supra – betonare peste grinzile pasajului și au fost armate, cofrate și turnate primele două antretoaze, cea de-a treia a fost armată și cofrată, iar în zilele următoare va fi turnat betonul. Antretoazele sunt grinzile transversale care leagă grinzile principale ale unui pod.

Nu în ultimul rând, continuă realizarea iluminatului public pe bretelele spre Otopeni.

Pasajul Mogoșoiaia este prima lucrare de pe Centura Capitalei care se va închiea înainte de termen. În ultima comunicare către minister, constructorul și-a asumat ca dată de finalizare a lucrării 1 octombrie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.