Acasă Social Administratie Utilizatorii STB beneficiază de o nouă aplicație de plată online

Utilizatorii STB beneficiază de o nouă aplicație de plată online

DISTRIBUIȚI

 159990 – 10062021 – 24Pay este noua aplicație mobilă care permite plata călătoriei cu telefonul mobil prin înrolarea cardului bancar. Securitatea tranzacției este asigurată prin tehnologia Mastercard/Visa.

”Ne dorim implementarea unor soluții alternative de plată a călătoriei, astfel încât utilizatorii noștri să beneficieze de modalități sigure și rapide de achiziție a titlurilor de călătorie în orice moment al zilei, fără a mai fi necesară deplasarea la centrele de vânzare. Evoluția tehnologiei ne deschide mai mult către inovație și ne oferă posibilitatea de a ne alinia noilor tendințe privind plățile digitale.”, a declarat Adrian Criț, directorul general al STB. Aplicația poate fi descărcată gratuit direct din:

Utilizatorii care au titluri de călătorie achiziționate prin aplicația BPay vor putea să le utilizeze până la data expirării. Ulterior, plata călătoriei se va putea face doar prin intermediul aplicației 24Pay.

În continuare, STB pune la dispoziția călătorilor modalități alternative de achiziție și plată a călătoriei precum platforma de reîncărcare online a cardului de transport nominal, plata prin SMS și plata cu cardul bancar contactless direct la validator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.