Acasă Politic Hubert Thuma, reales președinte al PNL Ilfov

Hubert Thuma, reales președinte al PNL Ilfov

DISTRIBUIȚI

160497 – 16072021 – Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a fost ales, din nou, la 15 iulie 2021, presedinte al PNL Ilfov, în cadrul ședinței Comitetului de Coordonare Județean al partidului. La evenimentul desfășurat la Otopeni și-au exprimat opțiunile, în premieră pentru România, prin vot electronic, 31 de primari, 17 consilieri județeni și 349 de consilieri locali, într-o ședință condusă de ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Potrivit viitorulilfovean.ro, la eveniment au participat și parlamentarii liberali de Ilfov – senatorul Nicoleta Pauliuc și deputații George Tuță și Daniel Gheorghe -, precum și Cristache Rădulescu și Marian Petrache, foști președinți ai Consiliului Județean Ilfov.

Virgil Popescu: “Felicitări Hubert Thuma – astăzi ales, din nou, președintele PNL Ilfov. Astăzi am condus ședința în care echipa PNL Ilfov și-a ales președintele și echipa de conducere. Îi felicit și le urez mult succes și pe viitor. Hubert Thuma și echipa liberală de la Ilfov au demonstrat că soluțiile liberale sunt cele mai bune, că aduc prosperitate. Am încredere că alături de Florin Cîţu – președinte al PNL – vom demonstra românilor că liberalii vor dezvolta România!”

”Viziunea mea și a echipei mele din PNL Ilfov are în centru cetățeanul. Facem administrație pentru oameni și un mod bun de a realiza asta este să căutăm continuu soluții în beneficiul ilfovenilor, să avem coerență și continuitate pentru a le materializa. Iar pentru asta este nevoie de o echipă puternică, cu oameni profesioniști și hotărâți, cu viziune și proiecte ambițioase pentru viitor. Ceea ce avem! Rezultatele bune sunt garantul acelui echilibru pe care îl căutăm și care e legat de câștigarea alegerilor. Așadar, continuăm împreună. Mă bucur că pot spune despre PNL Ilfov că este singura filială unde votul delegaților a fost exprimat electronic. Mi-am început mandatul ca președinte al Consiliului Județean Ilfov exprimându-mi clar ambiția de digitalizare completă a județului nostru, iar votul în format electronic de azi este un semnal incurajator că lucrurile merg în direcția bună. Se poate! Mulțumesc colegilor mei din PNL Ilfov pentru încredere. Simt o mare responsabilitate și respect pentru fiecare dintre dumneavoastră”, a decrata Hubert Thuma.

După cum se cunoaște, organizația din Ilfov una dintre cele mai mari filiale din țară, fiind un pol important de putere pentru PNL.

Primul mandat al lui Hubert Thuma la conducerea PNL Ilfov a început la 27 aprilie 2017, când l-a înlocuit din funcție pe Marian Petrache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.