Acasă Anchete Interne Razie de amploare pe drumurile din Ilfov

Razie de amploare pe drumurile din Ilfov

DISTRIBUIȚI

 160656 – 30072021 – La data de 29 iulie a.c., polițiștii rutieri din Ilfov au acționat pe drumurile publice din județ, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, cu preponderență pentru respectarea regimulului legal de viteză și nu numai.

În acest context, polițiștii rutieri din Ilfov au controlat 220 de autovehicule și au aplicat 72 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002, cu amenzi în valoare totală de 14.130 de lei, din care 37 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au reținut patru permise de conducere, din care unu pentru neacordare de prioritate autovehiculelor, unu pentru neacordare de prioritate pietonilor, unu pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului și unu pentru folosirea telefonului mobil la volan. De asemenea, au retras șaapte certificate de înmatriculare și au reținut un set de plăcuțe de înmatriculare.

Alte sancțiuni au fost aplicate pentru nepurtarea centurii de siuranță (10), pentru defecțiuni tehnice (16) și altele pentru nerespectarea marcajelor rutiere. Au fost sancționați patru biciliști, pentru nerespctarea unor prevederi ale loegislației rutire.

Acțiune polițiștilor rutieri din Ilfov vor continua.

Polițiștii rutieri vă recomandă: nu depășiți viteza legală de deplasare, prevăzută de normele legale în vigoare; nu consumați alcool sau substanțe psihoactive la volan; respectați indicațiile polițiștilor rutieri; purtați centura de siguranță; nu folosiți telefonul sau orice alt dispozitiv audio video în timp ce conduceți un vehicul. nu va angrenați în alte activități de natură să vă distragă atenția când sunteți la volan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.