Acasă Politic Restricții între Mogoșoaia și Otopeni, până la sfârșitul lunii septembrie

Restricții între Mogoșoaia și Otopeni, până la sfârșitul lunii septembrie

DISTRIBUIȚI

160397 – 09072021 – Circulaţia rutieră între Mogoşoaia şi Otopeni se desfăşoară cu restricţii, etapizat, din data de 9 iulie până la sfârşitul lunii septembrie, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

În perioada 9 iulie – 16 august este închisă circulaţia pe sensul de mers Mogoşoaia – Otopeni, iar traficul rutier se desfăşaoră simultan în ambele sensuri pe câte o bandă de circulaţie pe sensul de mers Otopeni – Mogoşoaia.

De asemenea, în intervalul 15 august – 30 septembrie se vor executa lucrări în continuarea Pasajului Mogoşoaia în două etape, după cum urmează: Etapa 1 – lucrări pe Calea 1 banda 2 şi Calea 2 banda 2 și etapa 2 – lucrări pe Calea 1 banda 1 şi Calea 2 banda 1.

În plus, în perioada 17 august – 30 septembrie, se vor executa lucrări pe sensul Otopeni – Mogoşoaia, unde se va închide circulaţia, iar traficul rutier se va desfăşura simultan în ambele sensuri pe câte o bandă de circulaţie pe sensul de mers Mogoşoaia – Otopeni.

CNAIR precizează, totodată, că, în intervalul 20 iulie – 30 septembrie vor avea loc lucrări şi la Pasajul Superior peste calea ferată de la Otopeni şi se vor institui restricţii astfel încât să se menţină două benzi de circulaţie către direcţia A3 şi o bandă de circulaţie către direcţia Mogoşoaia.

Astfel, se vor institui restricţii de circulaţie a traficului pe Calea 2, banda 2 – direcţia de mers A3 – Mogoşoaia, înainte de sensul giratoriu premergător pasajului hobanat. Restricţia va începe cu 100 de metri înainte de sensul giratoriu astfel încât circulaţia să se realizeze pe o singură bandă înainte şi după sensul giratoriu în scopul de a avea două benzi de circulaţie către direcţia A3. ”Lucrările de frezare de 4 cm şi aşternere strat nou de uzură se vor executa doar pe timpul nopţii pentru reducerea disconfortului creat de restricţiile necesare execuţiei lucrărilor”, notează CNAIR. În acelaşi timp, lucrările la partea carosabilă sunt sincronizate cu cele de la proiectul de execuţie pentru ”Pasaj Mogoşoaia pe Centura Bucureşti”, peste DN1A, astfel încât data de finalizare va fi 1 octombrie 2021.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.