Acasă Anchete Sintești-Vidra: Două clanuri din Sintești s-au încăierat pentru vânzarea unei copile de...

Sintești-Vidra: Două clanuri din Sintești s-au încăierat pentru vânzarea unei copile de 11 ani

DISTRIBUIȚI

160510 – 18072021 – Șapte persoane au fost reținute, sâmbătă, de anchetorii ilfoveni, după ce două clanuri din Sintești-Vidra s-au încăierat cu săbii și topoare ca urmare a unor neînțelegeri legate de vânzarea unei copile în vârstă de numai 11 ani. Una dintre cele două familii ar fi achitat în schimbul fetei trei bănuți din aur, însă spiritele s-au încins după ce rudele fetei ar fi aflat că minora ar fi fost violată.

Potrivit unor surse judiciare, polițiștii au intervenit în forță, vineri, susținuți și de trupele de jandarmi, în localitatea Sintești, unde izbucnise un adevărat măcel.

Sursele citate au precizat că incidentele violente au izbucnit între două familii care locuiesc într-o zonă săracă a localității, care au declanșat o adevărată bătălie, pe viață și pe moarte, în timpul căreia s-ar fi folosit pietre, bâre, răngi, dar și săbii și topoare.

În urma încleștării, o persoană a ajuns la spital, în comă profundă, în timp ce alți șase au suferit răni serioase, majoritatea produse prin tăiere, motiv pentru care au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

Comunicatul IPJ Ilfov: ”La data de 15 iulie a.c., în jurul orelor 19:14 polițiștii orașului Popești Leordeni au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din comuna Vidra, a izbucnit un scandal spontan, între mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat polițiștii din Popești Leordeni, Măgurele și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ilfov, pentru efectuarea de activități specifice și aplanarea conflictului. Din primele verificări a rezultat faptul că incidentul ar fi izbucnit pe fondul unor neînțelegeri cu privire la presupuse relații sexuale între două persoane minore. 6 persoane au primit îngrijiri de specialitate în spital, 4 dintre acestea, fiind transportate cu echipaje medicale, iar două s-au deplasat prin mijloace proprii. Din cele 6 persoane, una a rămas internată în spital, întrucât prezenta mai multe leziuni în zona capului. La data de 17 iulie a.c., 8 persoane au fost conduse la sediul Poliției Orașului Popești Leordeni pentru cercetări. În cauză, a fost anunțat DGASPC IlFOV, pentru activități din competență. În urma probatoriului administrat, polițiștii din Popești Leordeni au reținut 7 bărbați, urmând ca în cursul zilei de astăzi, aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

În prezent, cercetările sunt continuate de către polițiștii din Popești Leordeni, în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și act sexual cu un minor, urmărirea penală fiind coordonată de procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.