Acasă Anchete Percheziții la evazioniști

Percheziții la evazioniști

DISTRIBUIȚI

160797 – 11082021 – La 11 august, polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul IPJ Mehedinți, cu sprijinul Direcției de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, efectuează șapte percheziții domiciliare, în județele Mehedinți, Caraș-Severin și Timiș, la persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare. Vor fi puse în aplicare patru mandate de aducere.

Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie 2016 – septembrie 2019, doi bărbați, reprezentanți ai unei asociații nonprofit, ar fi retras și și-ar fi însușit 1.256.996 de lei, bani pe care i-ar fi avut în administrare și care aparțineau asociației.

Totodată, împreună cu alți doi bărbați, administratori ai unei societăți comerciale, ar fi omis să înregistreze în documentele de evidență contabilă ale societății respective, venituri de 3.990.450 de lei, care ar fi fost realizate din prestări servicii.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de 1.168.153 de lei.

Până la această oră, au fost ridicate documente contabile si alte înscrisuri, în vederea continuării cercetărilor și documentării întregii activități infracționale.

La activități participă și polițiști ai serviciilor de investigare a criminalității economice din Timiș și Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.