Acasă Anchete Percheziții la persoane bănuite de șantaj, înșelăciune și furt

Percheziții la persoane bănuite de șantaj, înșelăciune și furt

DISTRIBUIȚI

160833 – 12082021 – La 12 august, polițiștii Secției 2 Poliție Brașov din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează șase percheziții domiciliare, în județele Cluj și Mureș, la persoane bănuite de șantaj, înșelăciune și furt.

Din cercetări a reieșit că mai mulți bărbați ar fi împărțit pliante publicitare, prin care ar fi oferit servicii de reparații sau întreținere imobile, inducând faptul că ar face reduceri substanțiale pentru pensionari. Ulterior, aceștia ar fi solicitat prețuri foarte mari pentru lucrările efectuate și la final, prin șantaj, ar fi cerut sume de zeci de ori mai mari decât costul efectiv. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 100.000 de euro.

Până la această oră, au fost identificate și ridicate mijloace de probă. Vor fi puse în aplicare șase mandate de aducere. Activitățile se desfășoară cu sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic din Brașov și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Brașov.  La acțiuni participă și polițiști ai inspectoratelor de poliție județene Cluj și Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.